Benvolguts companys i companyes,

 

Quan el 6 de novembre de 2003 varem inaugurar aquest portal dels antics alumnes sabíem que estàvem començant a donar els primers passos cap el futur. La confiança cega en que els antics alumnes ens podíem retrobar, primer, virtualment, per després fer-ho personalment ha tingut en la convocatòria de la darrera edició de la Diada dels Antics Alumnes el més clar exemple: aquesta només fou feta a través d’e-mails entre tots els companys.

L’any passat us comentava que anàvem encetant i tancant etapes tot escrivint els capítols més recents de la nostra història. Després dels capítols retrobament i identitat, on rau la creació del portal en si mateix per tal de retrobar-nos, i les enquestes, la galeria fotogràfica i el fòrum per tal d’identificar-nos com a membres d’una comunitat; el capítol d’aquest any 2007 el volem anomenar VINCLE.

Les relacions que des del portal de l’Associació hem estat fomentant fins ara són les que eminentment havíem de potenciar en primer lloc: el retrobament entre companys pel sol fet d’haver-ho estat durant molts anys. Ara, creiem que hem d’evolucionar el nostre portal cap a proporcionar que els antics alumnes ens vinculem molt més entre nosaltres, ens podem vincular professionalment i ens podem vincular cap els nostres antics mestres.

Els antics alumnes de l’Escola Pia de Sarrià podem cercar companys, podem contactar amb els nostres companys, podem opinar sobre els temes que ens afecten, i ara, podrem cercar i contactar amb antics mestres i podrem cercar i contactar amb antics companys en funció del tipus de professional que puguem arribar a necessitar.

Res em faria més feliç que féssiu un us intensiu del portal. Hi dediquem molts esforços, tant en temps esmerçat com pressupostari, en que el portal sigui un lloc de trobada. Que el nostre esforç sigui la recompensa de tots els companys.

 

Rep una forta abraçada

Robert Ortega Coma
President